-

„Să învățăm fotografiind” – un nou Curs de Inițiere în Fotografie

Asociația FotoIași organizează în perioada 8 noiembrie – 20 decembrie 2017 un nou Curs de Inițiere pentru pasionații de Fotografie intitulat „Să învățăm fotografiind”.

 

- Susținut de către artistul fotograf Ozolin Dușa pe parcursul a 13 întâlniri (teoretice și practice) Cursul își propune o incursiune fotografică în unul dintre cele mai „complicate” anotimpuri – Iarna cețurilor fără de sfârșit, a zăpezilor orbitoare dătătoare de imagini memorabile, a pregătirilor pentru trecerea în noul an, a poveștilor scrise la gura sobei.

- Vom fotografia în satele din jurul Iașului, vom fotografia Datinile și Obiceiurile de iarnă, vom merge la Rezervația de stejari de la Hadâmbu și în Poiana cu statui, vom învăța să ne cunoaștem și să folosim aparatul de fotografiat, vom învăța despre Fotografia de Peisaj și Natură, de Reportaj, de Portret, de Eveniment, despre Macrofotografie și multe altele (lumina în fotografie, tipuri de lumină, aparatul de fotografiat digital, tipuri de aparate, obiective foto și tipuri de obiective, distanța focală, diafragma, timpul de expunere, sensibilitate ISO, profunzime de câmp, măsurarea luminii, focusarea, temperatură de culoare, balans de alb, histogramă, accesorii foto, etc), pe care le vom folosi apoi în activitatea noastră fotografică.

- Programul definitiv al Cursului (care se va desfășura în zilele de miercuri – partea teoretică – la Centrul Municipal de Memorie Vizuală Iași, Pasajul „Sfânta Vineri” și sâmbătă -  partea practică, respectiv ieșirile la fotografiat) va fi stabilit la prima întâlnire din data de miercuri 8 noiembrie  2017, ora 18.3o. Cursul se va finaliza cu o expoziție colectivă cu lucrări ale participanților.

 

- Prețul Cursului este de 350 lei (nu sunt incluse costurile de realizare a expoziției).

- Numărul de locuri: 10 – locuri rămase: 1

- Informații:  www.fotoiasi.net     www.fotodusa.ro     www.facebook.com/dusa.ozolin   https://www.facebook.com/Centrul-Municipal-de-Memorie-Vizuala

- Înscriere: fotodusa@gmail.com

- Relații: telefon 0722 895 304

Posted in Uncategorized by ozolin on October 23rd, 2017 at 10:38 pm.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply


− 4 = four