-

Carnavalul de la Veneția 2013 – excursie de creație

Vă invit în perioada 7 – 13 februarie 2013 să fotografiem împreună la Carnavalul de la Veneția, o oportunitate pe care orice fotograf, măcar o dată în viață nu ar trebui să o rateze.

Programul este următorul:

- joi 7 februarie, decolare de pe Otopeni la ora 6,10 – aterizare la Treviso la ora 7,15. Aproximativ la ora 8,30 ajungem în Veneția la Piața Roma cu autobuzul. Cazarea o facem la ora 10. După masa de prânz facem o tură de acomodare în Piața San Marco și împrejurimi, fotografiind măștile din piață. Seara discutăm pe marginea imaginilor făcute și facem planul pentru a doua zi.

- vineri 8 februarie, răsărit de soare și măști în Piața San Marco. După micul dejun, fotografie de stradă în cartierul San Marco. După masa de prânz, fotografie de stradă în cartierul Dorsoduro. Seara, fotografii cu măștile în Piața San Marco. După masa de seară, discuții asupra fotografiilor realizate.

- sâmbătă 9 februarie, răsărit de soare și măști în Piața San Marco. După micul dejun, fotografie de stradă în cartierul San Paolo. După masa de prânz, fotografie de stradă în cartierul Santa Croce. Seara, sesiune de fotografii cu Podul Rialto. După masa de seară, discuții asupra fotografiilor realizate.

- duminică 10 februarie, sesiune de fotografii la Burano și Murano (posibilitate de cumpărat cadouri). Dupăamiază (pe același tichet de 12 ore pentru vaporetto), vizită la Giudecca și apusul de soare și fotografii cu măști pe insula Sfântul Gheorghe. După masa de seară, discuții asupra fotografiilor realizate.

- luni 11 februarie, răsărit de soare și măști în Piața San Marco, sesiune foto la Piața de pește. După micul dejun, fotografie de stradă în cartierul Cannaregio. Dupăamiază, cumpărături. Seara, discuții asupra fotografiilor realizate.

- marți 12 februarie, dimineața – fotografii în cartierul San Marco. După masa de prânz, cumpărături sau vizitarea altei zone din Veneția pentru fotografii. După masa de seară, discuții asupra fotografiilor realizate.

- miercuri 13 februarie – ora 7,45 decolarea de pe aeroportul din Treviso către București, aterizare la ora 10,35.

Pentru această aventură fotografică am rezervat un apartament cu bucătărie proprie, care poate găzdui 6 persoane. Imagini puteți găsi AICI – apartamentul cu numărul 3. Prețul total pentru cele 6 nopți de cazare este de 1800 de euro, fiecare dintre cei 6 Fotografi de Veneția (inclusiv eu) trebuind să plătească suma de 300 de euro.

La această oră, prețul biletului de avion București – Veneția și retur în orarul stabilit (cu Wizz Air) este de aproximativ 160 euro pe bilet (cu 1 bagaj de cală). Cu cât se iau biletele mai târziu, cu atât prețul lor crește.

Din experiența pe care o am din vizitele la Veneția încă 150 de euro ar trebui să ajungă pentru biletul de autobuz dus-întors Veneția-Treviso, biletul de vapor pentru Buranu – Murano și pentru mâncare.

Deci, cam 600 de euro ar fi bugetul pentru această Aventură Fotografică, plus 160 lei biletul dus-întors Iași-Otopeni cu Teisa Travel.

Banii de cazare nu trebuie să-i dați toți odată. Să cumpărați biletul de avion (mergem împreună la agenție), la sfârșitul lunii septembrie 100 de euro în contul cazării, încă 100 de euro la sfârșitul lui decembrie și restul de 100 de euro la plecare. La rezervarea care am făcut-o la Veneția am achitat jumătate din suma de cazare.

Vă aștept înscrierile     Detalii la 0722 895 304     Înscrieri: fotodusa@gmail.com

Locuri inițiale: 6 – locuri rămase: 0

Echipa completă: Laurențiu Negreanu, Gabi Deliu, Ștefan Bodoga, Paula Nimigean, Gabriela Bumbu, Ozolin Dușa

Posted in Uncategorized by ozolin on July 22nd, 2012 at 8:52 pm.

1 comment

One Reply

  1. Iuhuuuu! :)


Leave a Reply


− two = 1