-

Culorile toamnei – nou Curs de inițiere în fotografie

 

Asociația FotoIași organizează în perioada 1 octombrie – 19 noiembrie 2016 un nou Curs de Inițiere în Fotografie intitulat ”Culorile toamnei”.

- Susținut de către artistul fotograf Ozolin Dușa pe parcursul a opt întâlniri Cursul își propune o incursiune fotografică în unul dintre cele mai colorate anotimpuri – toamna, când natura trece în altă dimensiune, când păsările călătoare se îndreaptă spre meleaguri mai calde, când satul zumzăie de muzica muncii și roadele se strâng, semn al belșugului și lucrului împlinit!

- Vom fotografia în satele din jurul Iașului, vom fotografia Sărbătorile Iașului, vom merge la Rezervația de stejari de la Hadâmbu și în Poiana cu statui, vom învăța să ne cunoaștem și să folosim aparatul de fotografiat, vom învăța despre Fotografia de Peisaj și Natură, de Reportaj, de Portret, de Eveniment, despre Macrofotografie și multe altele pe care le vom folosi apoi în activitatea noastră fotografică.

- Programul final al Cursului (care se va desfășura în zilele de sâmbătă) va fi stabilit la prima întâlnire din data de sâmbătă 1 octombrie 2016. Cursul se va finaliza cu o expoziție colectivă cu lucrări ale participanților deschisă la Iulius Mall Iași.

- Prețul Cursului este de 350 lei (nu sunt incluse costurile de realizare a expoziției).

- Număr de locuri: 10

- Informații: www.fotoiasi.net www.facebook.com/dusa.ozolin

- Înscrieri: fotodusa@gmail.com

- Relații: telefon 0722 895 304

Posted in Uncategorized by ozolin on September 7th, 2016 at 6:47 pm.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply


+ 4 = thirteen