-

Curs intensiv de inițiere în Fotografie pentru elevi, 1 – 7 iulie 2019

Asociația FotoIași organizează în perioada 1 – 7 iulie 2019 un Curs intensiv de inițiere în Fotografie pentru elevi (9 – 18 ani).

Conceput ca un parcurs de inițiere pe durata a șapte zile, cei care vor opta pentru această aventură fotografică vor învăța despre setările și reglajele aparatului de fotografiat și a obiectivelor folosite (declanșare, timp de expunere, diafragmă, sensibilitate ISO, distanță focală, focalizare, balans de alb, expunere corectă)  în așa fel încât să poată obține imagini utilizabile din punct de vedere tehnic direct din aparat. Vor învăța despre genurile fotografice, despre utilizarea luminii naturale și artificiale în fotografie, despre compoziție, despre fotografia de peisaj, reportaj, portret, macro și close-up, arhitectură, nocturnă, produs și eveniment.

Vom ieși în fiecare zi la fotografiat, după care vom discuta pe imaginile realizate, în așa fel încât în ultima zi de Curs să putem realiza împreună o expoziție cu cele mai bune imagini făcute.

Antrenorul Clasei de Fotografie va fi artistul fotograf Ozolin Dușa, parcursul celor 7 zile de fotodistracție fiind presărat cu drumeții în oraș și împrejurimi, cu vizionări de fotografii, de filme, cu discuții și „povești” despre scrisul cu lumina.

Număr de locuri: 15

Prețul Cursului: 400 lei (sunt incluse și costurile pentru realizarea expoziției)

Înscrieri: fotodusa@gmail.com

Relații: 0722 895 304

Posted in Uncategorized by ozolin on May 30th, 2019 at 12:02 am.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply


nine − = 6