-

Workshop


13 Replies

 1. Stefana Jan 25th 2011

  buna seara,
  sunt Stefana din Vaslui si una din marile mele pasiuni este arta fotografica. am cautat acest site prin intermediul revistei zile si nopti si doresc sa iau parte la aceste minunate evenimente care implica fotografia. imi puteti sugera ce trebuie sa fac, sa fiu acceptata la voi in comunitate?

  cu respect!

 2. cristi Jan 25th 2011

  Buna Stefana,
  Daca esti pasionata de fotografie, daca ai o camera cu care poti fotografia si daca poti veni din cand in cand la Iasi, poti sa te consideri ca facand parte din comunitatea noastra. Te asteptam la intalnirile noastre. Pentru orice alte detalii/informatii, nu ezita sa ne contactezi.

 3. Buna ziua,

  Ma bucur foarte mult ca a aparut asemenea grup organizat in Iasi. Sunt un fotograf oarecum incepator si as vrea sa ma inscriu in asociatia Dvs. Va rog sa imi spuneti cum.

  Cu respect,
  Catalin Botez, Iasi

 4. cristi Jul 12th 2011

  Buna Catalin,
  acelasi raspuns ca si la Stefana….

 5. Roxana Dec 28th 2011

  Bună ziua,

  Mă numesc Roxana și sunt studentă în Iași. Am un Nikon D3000 18-55, pasiune pentru fotografie și voință :D , dar sunt încă “mică” în acest domeniu. Cum aș putea să intru în comunitatea dumneavoastră?

 6. ozolin Dec 28th 2011

  Puteți participa la acțiunile organizate de noi – ”Fototandrețuri la o cană cu… ce ai” (prima va fi în ianuarie 2012 în data de 9) sau puteți participa la un Curs de Inițiere ”Hobby Photography” (următorul va fi la sfârșitul lui februarie). Mai multe detalii pot să vă dau pe mailul fotodusa@gmail.com sau la tel 0722 895 304.

 7. Buna! As dori sa va intreb daca se mai organizeaza activitati in acest grup… mersi

 8. Buna ziua,
  Spuneti-mi va rog, cum pot fi la curent cu cursurile dvs. de fotografie.Sunt din Roman.
  Multumesc

 9. ozolin Jan 26th 2013

  Urmatorul Curs va incepe in primavara, probabil la inceputul lunii aprilie.

 10. Cozmina Mar 28th 2014

  Buna! As vrea sa incep niste cursuri in fotografie, sau cel putin sa ma initiez in asta. As vrea sa iau parte la multe evenimente pe aceasta tema,ma puteti ajuta?

 11. Mihai May 5th 2014

  Buna ziua. Sunt un amator de fotografie de arta din Slobozia si m-am mutat de curand la Iasi. Cum as putea sa ma inscriu in clubul Dvs? Va multumesc. As dori un numar sau adresa de contact.

 12. ozolin May 25th 2014

  Adresele de mail le gasiti la ”Despre noi”

 13. Buna ziua.

  Va rog sa ma anuntati cand m-ai organizati cursuri de fotografie.

  Cu bine,
  Ciprian


Leave a Reply


seven − = 5